Konfirmations og bryllupskørsel
Michael Deichmann, Bestyrelsesmedlem i Motorhistorisk Samråd
 
De sociale medier har svømmet over for nylig med glade billeder af de unge smukke konfirmander M/K og flere af billederne viser det ene spektakulære transportmiddel efter det andet, som de er blevet transporteret fra kirke og til fest i.
 
Undertiden ser man også glade billeder fra bryllupper, hvor det samme gør sig gældende.
Og hvis det er onkel med den fine gamle Ford eller fætter med den feeede US-bil, der som en glad gestus selvfølgelig stiller op og transporterer nevøen eller kusinen hhv. er der fred og ingen fare!
Men kommer vi ud i fjernere slægtsled eller bekendtskabskredsen og man tager sig betalt for at bruge et par timer på at vaske, polere og støvsuge køretøjet, bruge en time på at køre frem til brudens adresse, en time på selve ceremonien med efterfølgende familiekram og kast med fødevarer osv osv – inden man ser sig om kan man jo nemt bruge 5-6 timer på sådan en tur, ja så er det en helt anden sag.
Det betragtes nemlig af myndigheder og forsikringsselskaber som erhvervsmæssig personbefordring!
 
Det er limousinekørsel og det fordrer licens fra kommunen (taxabevillingsnævnet), erhvervskørekort og en masse forsikringer.
 
Vi har Gud ske lov ikke hørt om sager eller uheld – men det kan få ganske alvorlige konsekvenser hvis det går galt. Vi kan derfor kun råde vores medlemsklubbers medlemmer til at tænke sig rigtig godt om. Hold jer til den nærmeste familie og venner hvor det kan gøres som en gave.

30. maj 2016
 

Bryllupskørsel i Rolls Royce fra 1937

Frank Frandsen, Sønderborg tilbyder bryllupskørsel i en romantisk Rolls Royce fra 1937.

"Få en uforglemmelig køretur på festdagen i en Rolls Royce fra 1937"

Kan kontaktes på mail: frankfrandsen@hotmail.com

eller på telefon: 74 48 63 83
mobil: 40 68 63 83

Del siden